Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2008
Ingrediente
macaroane, ciuperci, cascaval, unt, sos tomat, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ciupercile se inabusa in 50 g de unt si se adauga in sosul tomat. Macaroanele se incalzesc in unt si se adauga peste aceastea sos tomat cu ciuperci. Se mentin la cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane cu ciuperci si sos tomat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate