autor:

Anonim

» » Aperitive

macaroane cu ciuperci si sos tomat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
macaroane, ciuperci, cascaval, unt, sos tomat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de unt si se adauga in sosul tomat. Macaroanele se incalzesc in unt si se adauga peste aceastea sos tomat cu ciuperci. Se mentin la cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane cu ciuperci si sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Clătite aperitiv cu sfeclă roșie, ciuperci brune și cremă de Gorgonzola

Clătite aperitiv cu sfeclă roșie, ciuperci brune și cremă de Gorgonzola

După ce am fiert și am răcit sfecla roșie, am tăiat-o și am pus-o într-un vas împreună cu

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Placinta de cartofi fara aluat

Placinta de cartofi fara aluat

-am spalat si curatat legumele, -am ras pe razatoarea cu ochiuri mari radacinoasele (morcovul, pastarnacul

4 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Vinete prajite