autor:

Anonim

» » Aperitive

macaroane cu ciuperci si sos tomat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
macaroane, ciuperci, cascaval, unt, sos tomat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de unt si se adauga in sosul tomat. Macaroanele se incalzesc in unt si se adauga peste aceastea sos tomat cu ciuperci. Se mentin la cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane cu ciuperci si sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra

Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra

Conopida se spala bine si se desface in buchetele mai mici. Se caleste conopida pana ia o culoare

16 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de spanac cu ou

Salata de spanac cu ou

Foarte usor de pregatit, bogata in proteine, fibre, minerale, apa, vitamine, antioxidanti puternici,

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
LEGUME PROASPETE UMPLUTE CU PATEU DE BRINZA