Reteta postata pe: 16 octombrie 2009
Ingrediente
1 pachet de macaroane, 1 ceaşcă nuci pisate, gem(zahăr, miere de albine), mac, scorţişoară, 1 linguriţă margarină
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se fierb macamroanele, se spală sub jet de apă rece şi se scurg bine într-o strecurătoare. După ce s-au scurs, se pun într-un castron mare şi se amestecă cu nucă, gem, scorţişoară şi margarină. Se ot servi aşa sau se pot da şi la cuptor 15 minute.
Nuca şi gemul se pot înlocui cu pesmet amestecat cu miere sau zahăr.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu miez de nuca de post" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Intr-un castron punem faina si o amestecam cu sarea, drojdia se freaca intr-o canita cu zaharul si
15 voturi
17 comentarii
1h 30 min
Lintea o punem la înmuiat în apă călduță, cam cu o jumătate de oră înainte
2 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010
Super !