autor:

mariana scarlat

» » Retete de post

Macaroane cu miez de nuca de post

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
1 pachet de macaroane, 1 ceaşcă nuci pisate, gem(zahăr, miere de albine), mac, scorţişoară, 1 linguriţă margarină

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

Se fierb macamroanele, se spală sub jet de apă rece şi se scurg bine într-o strecurătoare. După ce s-au scurs, se pun într-un castron mare şi se amestecă cu nucă, gem, scorţişoară şi margarină. Se ot servi aşa sau se pot da şi la cuptor 15 minute.

Nuca şi gemul se pot înlocui cu pesmet amestecat cu miere sau zahăr.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu miez de nuca de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Mazare de post

Mazare de post

1. Punem ceapa la calit in putin ulei, cand ceapa incepe sa se inmoaie, adaugam bulionul si o parte

4 voturi    6 comentarii
40 min
Retete de post
Turtite cu nuci

Turtite cu nuci

Din faina,zahar vanilat,ulei,un praf de sare se prepara un aluat tare si se portioneaza in bucatele

20 voturi    4 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    Super !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Si eu fac aceasta reteta,dar nu mai pun gem.Este o bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de macaroane
  • 1 ceaşcă nuci pisate
  • gem(zahăr
  • miere de albine)
  • mac
  • scorţişoară
  • 1 linguriţă margarină

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Supa simpla, de chimion