autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

macaroane cu sos tomat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
macaroane, sos tomat, ulei, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei. Cand sunt fierte, se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se asaza intr-un vas cu ulei fierbinte, se amesteca cu sosul tomat si se presara cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pastida (placinta cu ciuperci)

Pastida (placinta cu ciuperci)

Ceapa taiata solzisori o calim impreuna cu ciupercile tocate nu foarte marunt si mazarea cu morcovi. Dupa

5 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive
Guacamole

Guacamole

Rosiile se cresteaza in forma de cruce, se aseaza intr-un vas de sticla, se toarna peste ele apa

26 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • macaroane
  • sos tomat
  • ulei
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
SALATA POIANA CU CIUPERCI