autor:

Anonim

» » Aperitive

macaroane cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
macaroane, sos tomat, ulei, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei. Cand sunt fierte, se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se asaza intr-un vas cu ulei fierbinte, se amesteca cu sosul tomat si se presara cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Macaroane cu sos de iaurt si usturoi-specific tarilor arabe

Macaroane cu sos de iaurt si usturoi-specific tarilor arabe

Macaroanele se fierb in apa cu ulei si sare 20 de minute. Carnea se sareaza, se condimenteaza si

17 voturi    9 comentarii
45 min
Paste si pizza
Macaroane cu sos de ceapa

Macaroane cu sos de ceapa

Se fierb 8 min macaroanele in apa cu sare si putin ulei, se scurg de apa, si se pun deoparte. Se

10 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • macaroane
  • sos tomat
  • ulei
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Snitele din dovlecei cu cascaval si marar