Se fierb macaroanele in apa cu sare si un pic de ulei sa nu se lege. Se lasa in apa rece 15 minute si se scurg. Se taie feliute subtiri carnatii sau sunculita. Se rade branza sau cascavalul pe razatoarea mica. Se unge o tava sau un vas yena cu un pic de ulei si se pune un rand de macaroane, un rand de carnati sau sunca, un rand de branza rasa si doua - trei linguri de smantana presarata. Se pun toate acestea rand pe rand pana se termina cu un rand de macaroane peste care se mai rade un pic de branza sau cascaval si se toarna smantana. Se lasa in cuptorul incins 30 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii