autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

macaroane milaneze

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
macaroane, ciuperci, sunca presata, unt, cascaval, sare, sos tomat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de unt, se adauga sunca, sare, sos tomat si se continua fierberea cca 10 min. Macaroanele se stropesc cu 100 de unt topit si se amesteca cu compozitia de mai sus.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane milaneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta sarata de vara

Tarta sarata de vara

Prazul il taiem feliute doar partea alba, ardeiul taiat fasii,dovleceii ii taiem rondele;Calim totul

2 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive
Pateuri cu ciuperci

Pateuri cu ciuperci

Ciupercie,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc

21 voturi    11 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Orez cu legume