autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

macaroane milaneze

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
macaroane, ciuperci, sunca presata, unt, cascaval, sare, sos tomat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de unt, se adauga sunca, sare, sos tomat si se continua fierberea cca 10 min. Macaroanele se stropesc cu 100 de unt topit si se amesteca cu compozitia de mai sus.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane milaneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei gratinati

Dovlecei gratinati

Dovleceii se taie pe lungimea lor .Se scobesc.Se pun intr-un vas cu apa si putina sare si se dau

14 voturi    35 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tarta cu ciuperci

Tarta cu ciuperci

Se prepara aluatul amestecandu-se toate ingredientele(se poate folosi si robotul). Se tine aluatul

4 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Plăcintă cu ceapă, spanac şi brânză