autor:

Anonim

» » Aperitive

macaroane milaneze

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
macaroane, ciuperci, sunca presata, unt, cascaval, sare, sos tomat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de unt, se adauga sunca, sare, sos tomat si se continua fierberea cca 10 min. Macaroanele se stropesc cu 100 de unt topit si se amesteca cu compozitia de mai sus.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane milaneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de rosii, castraveti, branza si ou

Salata de rosii, castraveti, branza si ou

Mod de preparare Se fierb oule de gaina. Intre timp se spala legumele. Se taie castravetele rondele,

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Rulouri umplute cu zarzavaturi

Rulouri umplute cu zarzavaturi

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi,

8 voturi    2 comentarii
55 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Chiftelute de dovlecei si gujoane cu susan