autor:

Anonim

» » Aperitive

macaroane milaneze

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
macaroane, ciuperci, sunca presata, unt, cascaval, sare, sos tomat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de unt, se adauga sunca, sare, sos tomat si se continua fierberea cca 10 min. Macaroanele se stropesc cu 100 de unt topit si se amesteca cu compozitia de mai sus.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane milaneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta vegetala cu dovlecei si vinete

Tarta vegetala cu dovlecei si vinete

Intr-o tigaie caliti ceapa tocata cu usturoiul(eu l-am lasat intreg)cu 2 linguri de ulei;caliti la

6 voturi    3 comentarii
45 min
Aperitive
Salata de conopida

Salata de conopida

Conopida se spala si se lasa pret de cateva minute in apa clocotita, cu putina sare. Dupa ce s-a

2 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Sote de ciuperci