autor:

Anonim

» » Aperitive

macaroane milaneze

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
macaroane, ciuperci, sunca presata, unt, cascaval, sare, sos tomat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 50 g de unt, se adauga sunca, sare, sos tomat si se continua fierberea cca 10 min. Macaroanele se stropesc cu 100 de unt topit si se amesteca cu compozitia de mai sus.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane milaneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu praz leurda si ciuperci

Tarta cu praz leurda si ciuperci

In tigaia cu unt incins se caleste partea alba de la praz taiata rondele, se adauga ciupercile feliate,

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Aperitive
Conopida intreaga la cuptor

Conopida intreaga la cuptor

Reteta este foarte simpla. Mai intai amestecati iaurtul cu coaja rasa si zeama de lamaie, curry,

4 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Crokete de cartofi cu cascaval si ghimbir