autor:

Adelina Damian-Fekete

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Macrou cu ciuperci

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
1 kg de ciuperci, 1 kg de peşte, ceapă(am pus eşalote), usturoi, roşii/pastă de roşii/Picarela, măsline verzi, ulei, lămâie, puţin vin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Peştele îl tai, îl cureţi etc.
Ciupercile(champignons) le tai sferuri, ceapa o tai felii, usturoiul îl cureţi. Un pont: moaie-l în apă călduţă şi se curăţă rapid.
Acum, eu am pus în tava cu puţin ulei ciupercile, ceapa şi usturoiul. Ele lasă apă şi te mai uiţi la ele să nu se ardă. Când îţî convine cât sunt de moi, faci loc peştelui în tavă, pui un strop de vin şi măslinele feliuţe şi mai dai la cuptor. Întorci peştele care se face în vreo 8 minute şi adaugi sosul de roşii peste peşte.
Cu o mămaliguţă sau cu ce te mai taie capul, dar neapărat cu o lămâie alături, e delicios.
A doua zi, rece e tot aşa de bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon grill

Somon grill

Imi place foarte mult somonul,acesta este o reteta banala si banuiesc ca toata lume o face. Am luat

7 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Delicios si prezentat frumos.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Foarte bun si gustos. Felicitari!*****

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    Aromat si apetisant!***** Un borcan de masline verzi de casa( iuti!) pentru o portie dubla??????

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

      YAMY !!!! Ce bunatate !!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 kg de peşte
  • ceapă(am pus eşalote)
  • usturoi
  • roşii/pastă de roşii/Picarela
  • măsline verzi
  • ulei
  • lămâie
  • puţin vin

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

83 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios si prezentat frumos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macrou la cuptor