Peştele îl tai, îl cureţi etc.
Ciupercile(champignons) le tai sferuri, ceapa o tai felii, usturoiul îl cureţi. Un pont: moaie-l în apă călduţă şi se curăţă rapid.
Acum, eu am pus în tava cu puţin ulei ciupercile, ceapa şi usturoiul. Ele lasă apă şi te mai uiţi la ele să nu se ardă. Când îţî convine cât sunt de moi, faci loc peştelui în tavă, pui un strop de vin şi măslinele feliuţe şi mai dai la cuptor. Întorci peştele care se face în vreo 8 minute şi adaugi sosul de roşii peste peşte.
Cu o mămaliguţă sau cu ce te mai taie capul, dar neapărat cu o lămâie alături, e delicios.
A doua zi, rece e tot aşa de bun.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii