Într-o tigaita, se coace chimionulla foc mic,
2 minute sau pâna devine aromat. Se pune Într-un
robot de bucatarie impreuna cu iaurtul, sucul de
lamâie, ghimbirul, usturoiul, paprika, sarea,
cardamomul si ardeiul Cayenne; se paseaza.
Se asaza bucatile de macrou cu pielea in JOsintr-o
cratita putin adânca si se fac câteva taieturi În
diagonala. Peste peste se presara amestecul cu
iaurt. Se tine la frigider 2 ore sau peste noapte.
Cu circa 30 de minute inainte de a fi servit, se
scoate pestele din frigider. Într-o tigaie mare, se
incalzeste 1 lingura de ulei la foc potrivit. Se adauga
ceapa si zaharul; se prajesc, amestecând des, 20 de
minute sau pâna când se rumeneste ceapa. Se
adauga ardeiul gras si se prajesc 5 minute sau pâna
când ardeiul este crocant-fraged; se Iasa deoparte.
Între timp, se Încalzeste În prealabil cuptorul la
230°C. Se stropeste macroul cu restul de 2 lingurite
de ulei si se coace 12 minute sau pâna când
macroul este facut. Se serveste cu amestecul de
ceapa caramelizata deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii