Ungeti din timp formitele de madeleine cu unt si tapetati-le cu faina. Incalziti usor cuptorul. Puneti untul la topit intr-o cratita asezata pe bain-marie. Intr-un castron frecati ouale cu zaharul si sarea, pana se face o crema alba si spumoasa.Adaugati faina putin cate putin, amestecand continuu, apoi incorporati untul topit,usor caldut si coaja de lamaie. Umpleti fiecare formita pe jumatate. Asezati formitele pe tava de cuptor si coaceti 5-8 min la foc moale (cca 140 gr C), apoi 12 min la foc bun (cca 180 g C). Se scot caldute din forma

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii