Se bat intr-un castron ouale intregi, cu zaharul, pana ce cresc si se albesc. Se adauga faina, se amesteca, apoi se toarna untul topit la foc mic, fara sa fi ajuns la temperatura de fierbere. Se amesteca totul usor, se adauga un pic de sare si coaja rasa de lamaie sau portocala. Se pun la copt in forme mici de tabla, unse cu unt. Se umple forma numai pe trei sferturi, deoarece mai cresc la copt. Se scot din forme, se asaza pe farfurie si se pudreaza cu zahar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii