autor:

kok miori

» » Aperitive

Muffin cu branza si porumb

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 28 aprilie 2014

Ingrediente
1/2 pahar faina de porumb, 1/2 pahar lapte, 1/4 pahar apa, 4 cepe verzi taiate marunt, 11/2pahar faina integrala-se poate si alba, 1 lingurita praf de copt, 1 lingura de miere, 11/2 pahar boabe de porumb-proaspat sau din conserva trebuie strecurat, 1/2 pahar de ulei cannola, 2 oua batute, 50 gr branza sarata rasa potrivit, 50 gr branza galbena sau cascaval dat pe razatoare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol se bat ouale cu laptele si uleiul se adauga porumbul boabe, dupa care restul ingredientelor se amesteca bine ca compozitia sa fie omogena si se toarna in forme de muffin, care au fost unse cu putin ulei.



Se coc 20-25 de minute pana cand trec testul scobitorii.



Sunt minunate ca o completare la masa de dimineata sau ca o gustare. Se pot mentine cateva zile in frigider, dar trebuie incalzite inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin cu branza si porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Branza feta la gratar

Branza feta la gratar

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, busuioc, cimbru, ardei taiati subtirel, rosii felii,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Rotoli de parizer si branza topita

Rotoli de parizer si branza topita

Luati o felie de parizer peste care se pune felia de branza topita (felia de parizer de preferinta

3 voturi    3 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 pahar faina de porumb
  • 1/2 pahar lapte
  • 1/4 pahar apa
  • 4 cepe verzi taiate marunt
  • 11/2pahar faina integrala-se poate si alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura de miere
  • 11/2 pahar boabe de porumb-proaspat sau din conserva trebuie strecurat
  • 1/2 pahar de ulei cannola
  • 2 oua batute
  • 50 gr branza sarata rasa potrivit
  • 50 gr branza galbena sau cascaval dat pe razatoare

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Crochete din branza