autor:

kok miori

» » Aperitive

Muffin cu branza si porumb

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 28 aprilie 2014

Ingrediente
1/2 pahar faina de porumb, 1/2 pahar lapte, 1/4 pahar apa, 4 cepe verzi taiate marunt, 11/2pahar faina integrala-se poate si alba, 1 lingurita praf de copt, 1 lingura de miere, 11/2 pahar boabe de porumb-proaspat sau din conserva trebuie strecurat, 1/2 pahar de ulei cannola, 2 oua batute, 50 gr branza sarata rasa potrivit, 50 gr branza galbena sau cascaval dat pe razatoare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol se bat ouale cu laptele si uleiul se adauga porumbul boabe, dupa care restul ingredientelor se amesteca bine ca compozitia sa fie omogena si se toarna in forme de muffin, care au fost unse cu putin ulei.



Se coc 20-25 de minute pana cand trec testul scobitorii.



Sunt minunate ca o completare la masa de dimineata sau ca o gustare. Se pot mentine cateva zile in frigider, dar trebuie incalzite inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin cu branza si porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Briose cu cascaval, carnati afumati si susan

Briose cu cascaval, carnati afumati si susan

Intr-un castron amestecam iaurtul,ouale,uleiul,sarea si cascavalul ras.Separat amestecam faina cu

3 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
MAMALIGUTA CU BRANZA

MAMALIGUTA CU BRANZA

Punem apa la fiert (in functie de ce cantitatea de mamaliga dorita)impreuna cu sarea si cand da in

10 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 pahar faina de porumb
  • 1/2 pahar lapte
  • 1/4 pahar apa
  • 4 cepe verzi taiate marunt
  • 11/2pahar faina integrala-se poate si alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura de miere
  • 11/2 pahar boabe de porumb-proaspat sau din conserva trebuie strecurat
  • 1/2 pahar de ulei cannola
  • 2 oua batute
  • 50 gr branza sarata rasa potrivit
  • 50 gr branza galbena sau cascaval dat pe razatoare

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Mamaliguta cu branza de burduf si oua