autor:

kok miori

» » Aperitive

Muffin cu branza si porumb

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 28 aprilie 2014

Ingrediente
1/2 pahar faina de porumb, 1/2 pahar lapte, 1/4 pahar apa, 4 cepe verzi taiate marunt, 11/2pahar faina integrala-se poate si alba, 1 lingurita praf de copt, 1 lingura de miere, 11/2 pahar boabe de porumb-proaspat sau din conserva trebuie strecurat, 1/2 pahar de ulei cannola, 2 oua batute, 50 gr branza sarata rasa potrivit, 50 gr branza galbena sau cascaval dat pe razatoare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol se bat ouale cu laptele si uleiul se adauga porumbul boabe, dupa care restul ingredientelor se amesteca bine ca compozitia sa fie omogena si se toarna in forme de muffin, care au fost unse cu putin ulei.



Se coc 20-25 de minute pana cand trec testul scobitorii.



Sunt minunate ca o completare la masa de dimineata sau ca o gustare. Se pot mentine cateva zile in frigider, dar trebuie incalzite inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin cu branza si porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu cascaval

Clatite cu cascaval

Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste apoi se adauga apa minerala si se amesteca

11 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de

20 voturi    8 comentarii
3h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 pahar faina de porumb
  • 1/2 pahar lapte
  • 1/4 pahar apa
  • 4 cepe verzi taiate marunt
  • 11/2pahar faina integrala-se poate si alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura de miere
  • 11/2 pahar boabe de porumb-proaspat sau din conserva trebuie strecurat
  • 1/2 pahar de ulei cannola
  • 2 oua batute
  • 50 gr branza sarata rasa potrivit
  • 50 gr branza galbena sau cascaval dat pe razatoare

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Sambusek cu telemea de oaie si za'atar- specific tarilor arabe