autor:

kok miori

» » Aperitive

Mafinim cu branza si masline

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 10 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 10 iulie 2010

Ingrediente
Pentru 8 mafinim, 11/2 pahar de faina ptr prajituri, , 1/2 lingurita de sare, 2 oua, 250 gr brinza cottegi-brinza moale de uns, 100 gr brinza galbena rasa, 1/2 pahar lapte 3%, 50 gr de unt moale-topit, 1/2 pahar de masline verzi fara simburi si taiate felioare, unt ptr uns tavitele

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Se ung tavitele ptr muffins cu unt.

Intr-un bol batem ouale spuma si adaugam brinzeturile laptele si untul topit.

In alt bol amestecam faina cu sarea si turnam continutul de oua si brinza peste faina. Amestecam pina devine omogena adaugam masline si le turnam in tavite. Se dau la copt ptr 25 de minute sau pina se rumenesc usor.

Se pot mentine 2 zile in frigider dar inainte de servire este bine de incalzit putin la 170 de grade.

Ies foarte gustoase si sint minunate la gustarea de dimineata cind sintem acasa in familie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mafinim cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Ideea aranjamentului este luata de pe net, dar am adaugat ingrediente dupa preferintele celor din

11 voturi    12 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti din branza cheddar

Biscuiti din branza cheddar

Puneti toate ingredientele in robot si mixati pana devine o coca. Daca nu aveti robot, amestecati

2 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine):

    Foarte gustoase, mentinandu-și gustul și prospețimea chiar și după 2-3 zile.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Foarte gustoase!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru 8 mafinim
  • 11/2 pahar de faina ptr prajituri
  • 1/2 lingurita de sare
  • 2 oua
  • 250 gr brinza cottegi-brinza moale de uns
  • 100 gr brinza galbena rasa
  • 1/2 pahar lapte 3%
  • 50 gr de unt moale-topit
  • 1/2 pahar de masline verzi fara simburi si taiate felioare
  • unt ptr uns tavitele

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de vinete cu branza