autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Muffins cu ciocolata, migdale si sirop de ciocolata

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 03 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 03 octombrie 2011

Ingrediente
11/4pahar de faina ptr prajituri, 2linguri de cacao, 125gr de unt, 1/3pahar de zahar, 2oua batute, 1/2pahar iaurt, 1lingura de sirop Maiple, 1/3pahar de migdale albe feliate, 50gr de ciocolata topita ptr ornat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se ung tavitele ptr mafins sau asezati manjete potrivite pe tava cuptorului.

In oala mixerului cu paleta de ghitara se pune faina,zaharul cacao si untul si se amesteca impreuna pina devine un aluat faramicios.

Se adauga la compozitie ouale batute putin,iaurtul,si siropul Maipel si se amesteca inca putin pina compozitia este omogena.

Se toarna compozitia in tavite numai pe trei sferturi din capacitate ca sa aiba loc sa creasca si punem pe fiecare mafins 2-3 felii de migdale albe.

Se coc 15 minute sau pina cind scobitoarea este uscata.

Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Se topeste 50 de grame de ciocolata si se orneaza briosele.Este bine de adaugat in compozitia aluatului

inca o lingurita de praf de copt ca sa le faca mai pufoase cu toate ca faina deja are praf de copt in ea.

Sint delicioase si sint usoare la pregatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ciocolata, migdale si sirop de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cornulete cu mac sau cu nuca

Cornulete cu mac sau cu nuca

Aluatul - se pun ingredientele in oala mixerului si lasam sa se amestece bine pana se formeaza un

7 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

• se bat ouale cu zaharul si vanilia, se adauga laptele si se bat pe abur pana se ingroase ca o

15 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2011

    bravo, arata foarte bine!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 11/4pahar de faina ptr prajituri
  • 2linguri de cacao
  • 125gr de unt
  • 1/3pahar de zahar
  • 2oua batute
  • 1/2pahar iaurt
  • 1lingura de sirop Maiple
  • 1/3pahar de migdale albe feliate
  • 50gr de ciocolata topita ptr ornat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Marian

Marian (Chef de cuisine)

bravo, arata foarte bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gauffre cu rom