Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se ung tavitele ptr mafins sau asezati manjete potrivite pe tava cuptorului.
In oala mixerului cu paleta de ghitara se pune faina,zaharul cacao si untul si se amesteca impreuna pina devine un aluat faramicios.
Se adauga la compozitie ouale batute putin,iaurtul,si siropul Maipel si se amesteca inca putin pina compozitia este omogena.
Se toarna compozitia in tavite numai pe trei sferturi din capacitate ca sa aiba loc sa creasca si punem pe fiecare mafins 2-3 felii de migdale albe.
Se coc 15 minute sau pina cind scobitoarea este uscata.
Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.
Se topeste 50 de grame de ciocolata si se orneaza briosele.Este bine de adaugat in compozitia aluatului
inca o lingurita de praf de copt ca sa le faca mai pufoase cu toate ca faina deja are praf de copt in ea.
Sint delicioase si sint usoare la pregatit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii