Se macina faina cu fistic,nuci,se adauga praful de copt si zaharul-partea uscata
Se amesteca galbenusele cu ouale siropul, tahini si apa.
In bolul cu faina adaugam lichidurile amestecate bine si amestecam compozitia pina totul se cuprinde dar nu mai mult.
Se toarna compozitia in tavite sau in forme de muffins se amesteca compozitia ptr ornat si se presoara peste mafins si se da la cuptor preincalzit dinainte la 180 de grade.
Se coc aproape 45 de minute sau pana ce scobitoarea iese cu faramituri.
Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Sint foarte gustoase ceva mai deosebite combinatia de sirop de artar cu tahini si nuci pecan face tot efectul.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii