Muffins cu tahini si nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare de faina
  • 1 pahar de nuci-pecan
  • 11/2 pahar de fistic decojit
  • 1plic praf de copt
  • 11/2pahar de zahar
  • 3 galbenusuri
  • 3 oua
  • 3/4pahar sirop de artar
  • 3/4pahar de ulei cannola
  • 3/4pahar tahini lichid
  • 11/2pahar apa
  • Pentru ornat
  • 2 linguri de fistic zdrobit
  • 2 linguri de nuci pekan
  • 4 linguri de zahar brun

Mod de preparare

Se macina faina cu fistic,nuci,se adauga praful de copt si zaharul-partea uscata

Se amesteca galbenusele cu ouale siropul, tahini si apa.

In bolul cu faina adaugam lichidurile amestecate bine si amestecam compozitia pina totul se cuprinde dar nu mai mult.

Se toarna compozitia in tavite sau in forme de muffins se amesteca compozitia ptr ornat si se presoara peste mafins si se da la cuptor preincalzit dinainte la 180 de grade.

Se coc aproape 45 de minute sau pana ce scobitoarea iese cu faramituri.

Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.

Sint foarte gustoase ceva mai deosebite combinatia de sirop de artar cu tahini si nuci pecan face tot efectul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise