Se macina faina cu fistic,nuci,se adauga praful de copt si zaharul-partea uscata
Se amesteca galbenusele cu ouale siropul, tahini si apa.
In bolul cu faina adaugam lichidurile amestecate bine si amestecam compozitia pina totul se cuprinde dar nu mai mult.
Se toarna compozitia in tavite sau in forme de muffins se amesteca compozitia ptr ornat si se presoara peste mafins si se da la cuptor preincalzit dinainte la 180 de grade.
Se coc aproape 45 de minute sau pana ce scobitoarea iese cu faramituri.
Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Sint foarte gustoase ceva mai deosebite combinatia de sirop de artar cu tahini si nuci pecan face tot efectul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii