Incalzim cuptorul la 180 de grade.
Intr-un bol batem ouale adaugam iarturile amestecam bine si treptat adaugam restul ingredientelor.
Turnam compozitia in formele din tava pe trei sferturi si coacem in cuptorul incins la 180 de grade aproximativ 30 de minute sau pina sunt rumenite frumos si verificarea cu scobitoarea iese uscata.
Le servim la masa alaturi de o salata de legume sau putina zacusca.
Sunt foarte usor de facut si gustoase pe placul copiilor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii