autor:

LAVINIA ARDELEAN

» » Prajituri

Maia' cake

Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 februarie 2012

Ingrediente
Blat:, 6 oua,, 6 ling.de zahar,, 6 ling.de faina,, un praf de copt,, 100 gr. nuca prajita si taiata bucati., Crema:, 2 budinci de vanilie,, 900 ml. lapte,, 12 ling.zahar,, 250 gr.margarina,, un pachet de piscoturi,, crema de ciocolata 100 gr.o cutie de frisca mica.

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Inainte de a bate blatul se pregateste tava,se imbraca in hartie de copt si se presara nuca prajita usor. Pentru blat se bat albusele spuma apoi se adauga zaharul tot cate doua linguri. Se adauga galbenusele apoi faina si praful de copt, se pune compozitia peste nuca si se coace. Cand blatul este copt si racit se rastoarna pe planseta cu nuca in sus.Se unge un strat subtire cu crema de ciocolata. Pentru crema se prepara budinca iar rece se amesteca cu o margarina. Peste blat se intinde jumatate din crema apoi se pun piscoturile inmuiate usor in lapte indulcit.Se adauga si restul de crema care se poate amesteca cu ciocolata taiata bucatele mici. Frisca se bate si se intinde peste prajitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Maia' cake" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Blat: separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile bine cu un praf de sare.Intr-o cratita punem

20 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri
Inghetata de capsuni si vanilie

Inghetata de capsuni si vanilie

1. Fa capsunii piure.Bate zaharul cu galbenusurile pana ce se ingroasa.Pune frisca la fiert, dupa

7 voturi    7 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 6 oua,
  • 6 ling.de zahar,
  • 6 ling.de faina,
  • un praf de copt,
  • 100 gr. nuca prajita si taiata bucati.
  • Crema:
  • 2 budinci de vanilie,
  • 900 ml. lapte,
  • 12 ling.zahar,
  • 250 gr.margarina,
  • un pachet de piscoturi,
  • crema de ciocolata 100 gr.o cutie de frisca mica.

Raporteaza reteta

Retete
de LAVINIA ARDELEAN
Prajitura cu crema capuccino

Prajitura cu crema capuccino

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri
Tort cu fructe

Tort cu fructe

6 galbenusuri se freaca spuma cu 250 gr. zahar separat gelatina se pune la inmuiat in apa calduta.

4 voturi    10 comentarii
2h
Torturi
TORT DE CIOCOLATA

TORT DE CIOCOLATA

Blat.se bat albusele bine apoi se adauga tot cate 2 ling.zahar se adauga galbenusele apoi nuca,faina

2 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu gutui Prajitura cu gutui

Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati. Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o pasta densa. Se amesteca faina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Muffins cu coacaze rosie