Într-o crăticioară se pune făina cu două ceşti de apă caldă şi se amestecă continuu până devine o cremă groasă. Se lasă la răcit. După ce se răceşte, se amestecă cu mixerul şi pe rând se adaugă oţetul, muştarul, zahărul, sarea şi la sfârşit uleiul şi zeama de lămâie alternativ, câte puţin din fiecare. Se stropeşte din când în când cu cele două linguri de apă rece.
Se foloseşte în timpul postului la salate de legume, proaspete sau fierte.
Poftă bună!
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii