Se incalzeste cuptorul la 180 de grade C.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade C.
Intr-un vas destul de adanc, se bat ouale cu zaharul putin, cat sa aiba o spuma usoara dupa care adaug iaurturile, branza si amestec bine, adaug esenta de vanilie si iar amestec putin.
In alt vas, amestec faina de porumb cu cea alba si praful de copt pana toata compozitia este omogena si adaug la lichide treptat pana se incorporeaza frumos, fara cocoloase.
Ung un pirex destul de mare cu putin unt sau ulei - nu trebuie mult si torn compozitia care este ca o smantana groasa in tava si o netezesc si coacem 30-40 de minute, pana iese rumenita.
Se lasa putin la racit si se serveste caldut cu smantana iaurt sau ce doriti.
Daca va ramane, se pastreaza intr-o cutie etansa cateva zile la rece. Cand doriti sa consumati, se poate putin incalzi la microunde sau la toaster - este delicioasa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii