Se incalzeste cuptorul la 180 de grade C.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade C.
Intr-un vas destul de adanc, se bat ouale cu zaharul putin, cat sa aiba o spuma usoara dupa care adaug iaurturile, branza si amestec bine, adaug esenta de vanilie si iar amestec putin.
In alt vas, amestec faina de porumb cu cea alba si praful de copt pana toata compozitia este omogena si adaug la lichide treptat pana se incorporeaza frumos, fara cocoloase.
Ung un pirex destul de mare cu putin unt sau ulei - nu trebuie mult si torn compozitia care este ca o smantana groasa in tava si o netezesc si coacem 30-40 de minute, pana iese rumenita.
Se lasa putin la racit si se serveste caldut cu smantana iaurt sau ce doriti.
Daca va ramane, se pastreaza intr-o cutie etansa cateva zile la rece. Cand doriti sa consumati, se poate putin incalzi la microunde sau la toaster - este delicioasa.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii