Se amesteca ouale intregi cu zaharul apoi se pune branza de vaci, iaurtul uleiul, malaiul, grisul, vanilia si praful de copt stins. Compozitia se toarna intr-o tava mai mica (cat jumatate dintr-o tava de prajituri) sau intr-o craticioara unsa cu margarina sau unt. Se da la cuptor pana se rumeneste pe deasupra, se scoate si se toarna peste ea cana de lapte, dupa care se stinge focul si se pune din nou in cuptor 10-15 minute, pentru ca laptele sa fie absorbit de prajitura. Este foarte gustoasa sisanatoasa mai ales pentru copii. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii