In ciaun se incalzeste laptele pana incepe sa fiarba. Se face focul mic si se toarna faina facand o mamaliga moale.
In alt bol amestecam restul ingredientelor si adaugam la mamaliga moale amestecand bine sa fie o compozitie omogena fara cocoloase.
Se incalzeste cuptorul la 175 de grade. Se unge o tava dreptunghiulara cu putin unt si se toarna compozitia in tava se presara putin cascaval deasupra si se coace cam 30 de minute. Se lasa putin sa se raceasca si se serveste calduta cu smantana alaturi. O varianta minunata a malaiului dulce.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii