Ingrediente
1 litru apa, 175 gr faina de malai, 15 gr sare, ½ lingurita sare de mare cu ierburi aromate, 175 gr smantana, 2 catei de usturoi, tocati marunt, 150 gr frunze proaspete de spanac
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
13 voturi
Mod de preparare
Dupa cele 15 minute adauga smantana cu usturoi si amesteca bine. Ia mamaliga de pe foc, adauga frunzele de spanac si amesteca usor.Acopera cratita si lasa mamaliga sa stea 5-6 minute pentru ca spanacul sa se inmoaie usor.
http://lauradfood2.blogspot.com/
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
Buna mamaliga asta.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010
O reteta inedita pt mine.
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010
Am salvat-o si pe asta - e de incercat!.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010
Usor,rapid,gustos si sanatos...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010
M-a incantat aceasta reteta! O salvez! Felicitari!