autor:

ANCA

» » Aperitive

Mamaliga cu branza (Paturi)

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2013

Ingrediente
1 cana apa, faina de malai, slanina, cabanos sau salam cu sunca, sare, branza de burduf, smantana(obtional)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu sare.

Intre timp se taie feliute slanina si se prajeste.

Apoi salamul se taie cubulete mici si se prajeste in uleiul ramas de la slanina.



Cand apa a inceput sa fiarba,se adauga faina de malai in ploaie si se amensteca incontinuu sa nu se faca cocoloase.

Eu am pus mai multa apa si mai putina faina in felul asta am obtinut o mamaliga mai moale.

Cand totul este gata luam un bol mare sau un platou si punem un rand de mamaliga,slanina si salam,branza,apoi mamaliga,din nou slanina,salam branza si la urma mamaliga ramasa.

Deasupra punem salam si slanina ramasa si bucatele de branza.Lasam acoperit cateva minute.

Se serveste calda cu smantana dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza (Paturi)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval umplut

Cascaval umplut

Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de

9 voturi    6 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Crochete de cartofi la cuptor

Crochete de cartofi la cuptor

Se fierb cartofii in coaja,se curata,se zdrobesc si se amesteca cu branza,untul,oul,sare si piper. Se

6 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2013

    Imi place cum arata , e minunata. Vreau si eu sa o gust....

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    e tare buna asa in straturi yumi,yumi...

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    O bunatate! Si pe frigul asta cred ca numai buna!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2013

      Arata super ,trebuie incercata neaparat !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2013

      Ce mancarica buna! Tare bine arata!

    • nela

      nela (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2013

      nu-mi place mamaliga cu salam. asa ceva mancam in vremuri de mult apuse

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 cana apa
  • faina de malai
  • slanina
  • cabanos sau salam cu sunca
  • sare
  • branza de burduf
  • smantana(obtional)

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne

Sidy (Chef de cuisine)

Imi place cum arata , e minunata. Vreau si eu sa o gust....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mafinim cu branza si masline