autor:

mariana

» » Aperitive

Mamaliga cu branza si carnat

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2009

Ingrediente
apa, faina de malai, sare, carnat, unsoare, branza

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la foc cu sare, iar cand clocoleste apa se pune faina de malai treptat si se freaca astfel incat sa iasa o mamaliguta moale.

Intr-o cratita se pune unoare de porc sau unt, se intinde mamaliga un strat, apoi un strat de branza, si tot asa pe rand pana se termina mamaliga si branza.

Deasupra se aseaza carnat de casa si se mai pune 1 lingura unsoare. Se da la cuptor 3-4 minute. Cand se serveste la masa se pune si o lingura de smantana, asta depinde de preferinte si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si carnat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Unt cu tarhon

Unt cu tarhon

Este delicios pentru sandwich-uri,la diferite preparate din carne, peste ,preparate pe gratar carne,

4 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine):

    Reteta e clasica.Eu am prajit carnatul taiat felii si l-am asezat intre straturile de mamaliga. Am alternat la fiecare strat branza telemea cu branza de burduf.A iesit super si i-a dat un gust aparte.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • apa
  • faina de malai
  • sare
  • carnat
  • unsoare
  • branza

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tiramisu

Tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Trifoi delicios