autor:

mariana

» » Aperitive

Mamaliga cu branza si carnat

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2009

Ingrediente
apa, faina de malai, sare, carnat, unsoare, branza

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la foc cu sare, iar cand clocoleste apa se pune faina de malai treptat si se freaca astfel incat sa iasa o mamaliguta moale.

Intr-o cratita se pune unoare de porc sau unt, se intinde mamaliga un strat, apoi un strat de branza, si tot asa pe rand pana se termina mamaliga si branza.

Deasupra se aseaza carnat de casa si se mai pune 1 lingura unsoare. Se da la cuptor 3-4 minute. Cand se serveste la masa se pune si o lingura de smantana, asta depinde de preferinte si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si carnat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu branza la cuptor

Clatite cu branza la cuptor

Se prepara foile de clatite si se pun pe o farfurie. Branza de vaca se amesteca bine cu 2-3 linguri

26 voturi    15 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Iaurt preparat in casa

Iaurt preparat in casa

Iaurtul preparat in casa este mai curat,mai ieftin,iar placerea de a oferi celor dragi un produs

64 voturi    25 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine):

    Reteta e clasica.Eu am prajit carnatul taiat felii si l-am asezat intre straturile de mamaliga. Am alternat la fiecare strat branza telemea cu branza de burduf.A iesit super si i-a dat un gust aparte.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • apa
  • faina de malai
  • sare
  • carnat
  • unsoare
  • branza

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tiramisu

Tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Cascaval pane