Reteta postata pe: 08 martie 2009
Ingrediente
apa, faina de malai, sare, carnat, unsoare, branza
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se pune apa la foc cu sare, iar cand clocoleste apa se pune faina de malai treptat si se freaca astfel incat sa iasa o mamaliguta moale.
Intr-o cratita se pune unoare de porc sau unt, se intinde mamaliga un strat, apoi un strat de branza, si tot asa pe rand pana se termina mamaliga si branza.
Deasupra se aseaza carnat de casa si se mai pune 1 lingura unsoare. Se da la cuptor 3-4 minute. Cand se serveste la masa se pune si o lingura de smantana, asta depinde de preferinte si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si carnat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ingredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 mi
2 voturi
1 comentariu
3h 50 min
Pentru a iesi din rutina porcismelor,noi prestam in prima zi a noului an aceste 2 tipuri de amestecuri
4 voturi
5 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Testata de: murigneau