autor:

Anonim

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

mamaliga cu branza si oua la cuptor

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
mamaliga fiarta, oua, branza telemea, margarina, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In tava unsa cu 50 g de margarina se asaza un strat de mamaliga si un stat de branza rasa . Operatia se repeta de 3 ori. In ultimul strat se fac niste goluri cu ajutorul unui polonic, in care se asaza cate un ou si 15 g de margarina. Se presara deasupra cascaval ras si se introduce la cuptor cca 15 min, pentru gratinare. Dupa gratinare se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "mamaliga cu branza si oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rosii cu surpriza

Rosii cu surpriza

Rosiile le spalam si le taiem un capacel. Cu o lingurita scoatem usor miezul ,sa nu crapam rosiile,pe

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu oua
Omleta

Omleta

La vremea asta, ceapa verde , asezata doldora pe tarabe, iti trage cu ochiul , mai ca nu te invita

7 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • mamaliga fiarta
  • oua
  • branza telemea
  • margarina
  • cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi