In tava unsa cu 50 g de margarina se asaza un strat de mamaliga si un stat de branza rasa . Operatia se repeta de 3 ori. In ultimul strat se fac niste goluri cu ajutorul unui polonic, in care se asaza cate un ou si 15 g de margarina. Se presara deasupra cascaval ras si se introduce la cuptor cca 15 min, pentru gratinare. Dupa gratinare se portioneaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii