autor:

Anonim

» » Aperitive

mamaliga cu branza si oua la cuptor

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
mamaliga fiarta, oua, branza telemea, margarina, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In tava unsa cu 50 g de margarina se asaza un strat de mamaliga si un stat de branza rasa . Operatia se repeta de 3 ori. In ultimul strat se fac niste goluri cu ajutorul unui polonic, in care se asaza cate un ou si 15 g de margarina. Se presara deasupra cascaval ras si se introduce la cuptor cca 15 min, pentru gratinare. Dupa gratinare se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "mamaliga cu branza si oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Banana La cuptor

Banana La cuptor

Se ia o banana potrivita(galbena), se taie pe lung dar nu de tot, se scoate din banana o mica portiune

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Fursecuri sarate cu parmezan

Fursecuri sarate cu parmezan

In oala mixerului cu paleta in forma de chitara se pune untul, uleiul, sarea si zaharul si se freaca

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • mamaliga fiarta
  • oua
  • branza telemea
  • margarina
  • cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza