autor:

Anonim

» » Aperitive

mamaliga cu branza si oua la cuptor

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
mamaliga fiarta, oua, branza telemea, margarina, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In tava unsa cu 50 g de margarina se asaza un strat de mamaliga si un stat de branza rasa . Operatia se repeta de 3 ori. In ultimul strat se fac niste goluri cu ajutorul unui polonic, in care se asaza cate un ou si 15 g de margarina. Se presara deasupra cascaval ras si se introduce la cuptor cca 15 min, pentru gratinare. Dupa gratinare se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "mamaliga cu branza si oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulouri de clatite umplute cu cascaval si bacon

Rulouri de clatite umplute cu cascaval si bacon

Conectam aparatul Panini Maker Breville la o sursa de curent. Intr-un castron, amestecam ouale,

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cornulete cu salam

Cornulete cu salam

Ceva simplu si bun Aluatul se taie ca si feliile de pita, pe fiecare aluat se intinde cu lingurita

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • mamaliga fiarta
  • oua
  • branza telemea
  • margarina
  • cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Saratele cu mac si susan