Mamaliga de cartofi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 1,5 l apa
  • faina de malai
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Cartofii curatati, se fierb in apa multa pana se rasfierb. Se piseaza ca pentru piure,se lasa pe foc si se toarna faina grisata, pentru a obtine o mamalga de consistenta tare. Cand mamaliga e aproape fiarta,se adauga untul si smantana. Se serveste cu tochitura moldoveneasca sau cu branza de oi, ochiuri si lapte acru

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor