Cartofii curatati, se fierb in apa multa pana se rasfierb. Se piseaza ca pentru piure,se lasa pe foc si se toarna faina grisata, pentru a obtine o mamalga de consistenta tare. Cand mamaliga e aproape fiarta,se adauga untul si smantana. Se serveste cu tochitura moldoveneasca sau cu branza de oi, ochiuri si lapte acru
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii