Ą Se pune pe foc 1 l de apa impreuna cu untul, sarea si piperul.
Ą Se toarna malaiul \"in ploaie\", amestecand intruna pana ce incepe sa fiarba si se ingroasa.
Ą Se incorporeaza parmezanul si se ia oala de pe foc.
Se unge o forma (vas de yena, nu prea adanc) si se toarna mamaliga in ea.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc feliile de salam, care se asaza apoi pe mamaliga.
Se taie cascavalul felii subtiri si se imprastie pe mamaliga.
Se baga vasul in cuptorul incins si se lasa pana ce se rumeneste mamaliga si se topeste cascavalul. Ą Inainte de a o servi, se presara cu frunze de salvie, rumenite si ele putin in tigaie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii