Ingrediente
50 g unt, sare, piper, 300 g malai, 30 g parmezan ras, ulei fin, 100 g felii subtiri de salam, 150 g cascaval, 3 fire de salvie., (pentru 4 persoane)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
9 voturi
Mod de preparare
Ą Se toarna malaiul \"in ploaie\", amestecand intruna pana ce incepe sa fiarba si se ingroasa.
Ą Se incorporeaza parmezanul si se ia oala de pe foc.
Se unge o forma (vas de yena, nu prea adanc) si se toarna mamaliga in ea.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc feliile de salam, care se asaza apoi pe mamaliga.
Se taie cascavalul felii subtiri si se imprastie pe mamaliga.
Se baga vasul in cuptorul incins si se lasa pana ce se rumeneste mamaliga si se topeste cascavalul. Ą Inainte de a o servi, se presara cu frunze de salvie, rumenite si ele putin in tigaie.