Punem apa la fiert (in functie de ce cantitatea de mamaliga dorita)impreuna cu sarea si cand da in fiert presaram putin malai.Dupa cateva minute,cand a inceput sa clocoteasca apa,se toarna malai si se amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloase.Daca mamaliga este prea moale se mai adauga malai,amestecandu-se intr-una.Mie imi place mamaliga mai tare ,asa ca o las sa fiarba mai mult.
Cand este malaiul fiert bine si s-a obtinut consistenta dorita ,puteti rasturna mamaliga pe un fund din lemn sau un platou .La fel de bine puteti sa luati mamaliga cu o lingura pentru inghetata sau sa umeziti cu putina apa un polonic si sa luati mamaliga cu el,obtinand astfel o forma rotunda.
Se poate servi cu branza,smantana,oua romanesti,preparate din carne cu mujdei,peste cu mujdei,ciulama,fasole,ciorbe...
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii