Telemeaua se rade si se amasteca pana la omogenizare cu 50gr smantana, 50gr unt si 2 oua. Se pune la fiert 1 litru de apa cu putina sare. Cand clocoteste se pune malaiul in ploaie si se amesteca continuu. Dupa circa 10 minute se ia de pe foc. Se unge o tava sau un vas jena cu restul de unt, se pune un strat de mamaliguta apoi un strat de branza, iar mamaliguta, branza si un ultim strat de mamaliguta sa se formeze 3 straturi mamaliguta si 2 straturi branza. Deasupra cu un polonic se formeaza o adancitura si se adauga celelalte 2 oua, dupa care se introduc la cuptor pana se fac ouale ochiuri. Tava se scoate din cuptor, compozitia se portioneaza sa vina cate un ou la portie, iar deasupra se orneaza cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii