autor:

Fara foto

» » Retete de post

Mamaliguta cu gem de prune la cuptor

Autor: petrica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: petrica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Ingrediente
faina de malai,apa,sare,ulei,gem/dulceata de prune

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Din cca jumatate kg faina de malai se prepara o mamaliguta dupa care se pregateste o cratita in care asezam putin ulei cu care ungem si marginile laterale.Apoi asezam un strat de mamaliga peste care punem gem sau dulceata de prune.Continuam in aceeasi ordine:un strat de mamaliga si unul de gem sau dulceata pina cind se termina cu stratul de mamaliga deasupra .Se unge acest strat cu ulei. Se aseaza cratita in cuptor,lasindu/se cca 20-30 minute pina se rumeneste usor.
partea de deasupra.Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu gem de prune la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ciuperci cu sos

Ciuperci cu sos

Calesc ceapa, adaug ciupercile feliate. Las 10 minute sa se caleasca impreuna, adaug o ceasca de

9 voturi    10 comentarii
40 min
Retete de post
Ciuperci cu mamaliguta

Ciuperci cu mamaliguta

Ceapa, ardeii si rosiile se taie felii subtiri. Uleiul se pune la incalzit si se adauga legumele

16 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • faina de malai,apa,sare,ulei,gem/dulceata de prune

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Briose cu struguri