Faci o mamaliguta din 1,5 l de apa, malai si un praf de sare, iar cand e gata, o dai deoaparte. Ungi o cratita cu unt si o pui pe foc. Dupa ce s-a incins untul, iei cratita de pe foc si asezi un strat de mamaliga de 2 cm, apoi telemea rasa, mamaliga, branza de vaci, mamaliga, branza de burduf, mamaliga. Dai cascavalul pe razatoare, il amesteci cu smantana, intinzi compozitia peste ultimul strat de mamaliga si dai totul la cuptor, pentru 35 – 40 de minute, la foc mic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii