autor:

valentina ionita

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARE DE ARDEI GRAS CU BRANZA SI OUA

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
1 kg ardei gras, 6 oua, 4 cepe, sare, piper, patrunjel, ulei, 5-6 rosii, 2-3 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

89 voturi

Mod de preparare

Ardeii se curata de cotoare,de seminte,se spala si se toaca marunt sau feliute subtiri.Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei,se adauga ardeii,apa calda si se inabuse cca 20 de minute,dupa care se adauga feliile de rosii oparite,curatate de pielite si seminte.
Se adauga verdeata tocata marunt,usturoiul si spre sfarsit ouale batute si branza faramitata bine cu furculita sau data pe razatoare.Se amesteca usor si se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE ARDEI GRAS CU BRANZA SI OUA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval

Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval

Desfacem conopida in buchetele, o spalam bine si o punem in apa clocotita cu sare , pentru 5 minute

8 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Ceapa, ardeiul si rosiile se curata, se taie mmarunt si se pun la calit in ulei, pina devin sticloase. Se

35 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 24 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Crina Claudia , 18 iulie 2014

    piperchi ţârgâsiti...se cheama reteta..http://ciufutozaurus.wordpress.com/2012/09/02/din-bucataria-popoarelor-azi-machidonii/

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Va multumesc mult pentru aprecieri si in mod sigur o sa va placa...

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Bun, bun !!! La cate retete ai Valentina cred ca si in somn le nascocesti !!! Si mai sunt si faine !!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Foarte buna, imi place combinatia.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Usor de facut si foarte ...gustos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Va multumesc mult...

    • Fara foto

      sofia (Maestru bucatar) , 10 aprilie 2010

      suuuuuper...sigur o sa incerc..arata bine de tot.....

    • Fara foto

      Michael , 25 februarie 2010

      Facem si noi si e foarte bun. La lecso original din Ungaria se mai pune si ceva sunca afumata sau carnaciori iuti, taiati felii stravezii!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      La timp de regula trec pregatire plus preparare,iar in ceea ce priveste branza...fiecare foloseste ce branza are in frigider,ce doreste sau ce ii place: de capra,de vaca,de oaie,cu sare sau fara sare...Aceasta este mancare specific armaneasca ...

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      cred ca timpul e supradimensionat pentru reteta ta.daca gatesti la foc iute trebuie ca dureaza mai putin.asta e un fel de mancare ce pe meleagurile mele de bastina se cheama lecso (lecio )

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      n-ai zis ce branza folosesti.dar cred ca timpul e supradimensionat,daca gatesti mancarea la foc mai iute

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      Va multumesc mult...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 ianuarie 2010

      Bun,bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Multumesc mult pentru aprecierile si comentariile voastre...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

      Multumesc...

    • Fara foto

      Ana Ilisiu (Bucatar) , 15 noiembrie 2009

      super buna

    • Fara foto

      dumbravianu costel , 15 octombrie 2009

      arata bine. am sa o incerc si eu

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Multumesc fetelor pentru comentariile postate ... Diana ma bucur mult ca ai pregatit mancarica si ca ti-a placut ...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 august 2009

      Super arata si ai o prezentare de......felicitari.

    • Fara foto

      diana , 15 august 2009

      Am gatit in aceasta dimineatza reteta propusa de tine...Este foarte gustoasa...Am folosit branza Danish White (preferata mea)...Pentru cei care prefera mancarilor mai picante le recomand sa adauge si cateva bucatele de ardei iute...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 august 2009

      Multumesc pentru comentarii si aprecieri...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      E pe gustul meu cu siguranta. Eu fac ceva asemanator, dar fara braza. Am sa incerc reteta asta

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Interesanta mancarica ta !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Multumesc pentru idee. Tot ce e cu ardei ma inbuneste

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

89 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

Crina Claudia

piperchi ţârgâsiti...se cheama reteta..http://ciufutozaurus.wordpress.com/2012/09/02/din-bucataria-popoarelor-azi-machidonii/

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocana de vinete cu orez ( de post )