autor:

Fara foto
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
1kg cartofi noi, ulei, 2 cepe, 6-7 catei de usturoi, 2 legaturi ceapa verde, 2 legaturi de marar verde, sare, piper negru boabe

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Curata usturoiul si mararul si toac-le marunt. Curata cartofii si taie-i sferturi si pune-i la calit in putina apa cu uleisi cateva boabe de piper negru. Cand s-au rumenit mai toarna o cana de apa.
Adauga acum ceapa uscata taiata pestisori si ceapa verde taiata marunt. Da cratita la cuptor sa fiarba impreuna cu toatele vreo 15'. Pune si usturoiul pisat si mai lasa 5 minute.
Da cratita deoparte si presara peste cartofi mararul tocat marunt.

Sugestie: Ca sa inmultesti mancarea poti sa adaugi apa in care au fiert cartofii si 1-2 lingurite de faina ca sa se formeze un sos mai gros.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE CATOFI NOI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Penne colorate cu legume

Penne colorate cu legume

-Se fierb pastele în apă și puțină sare aproximativ 11 minute (exact cum sunt instrucțiunile

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Ciuperci in crusta de cascaval

Ciuperci in crusta de cascaval

Spalam ciupercile si le asezam in 2 tigaite de lut. La fel de bune sunt si vasele de yena. Peste

9 voturi    2 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pataniscas de marmelo- gogosi portugheze din gutui