Curata usturoiul si mararul si toac-le marunt. Curata cartofii si taie-i sferturi si pune-i la calit in putina apa cu uleisi cateva boabe de piper negru. Cand s-au rumenit mai toarna o cana de apa.
Adauga acum ceapa uscata taiata pestisori si ceapa verde taiata marunt. Da cratita la cuptor sa fiarba impreuna cu toatele vreo 15'. Pune si usturoiul pisat si mai lasa 5 minute.
Da cratita deoparte si presara peste cartofi mararul tocat marunt.
Sugestie: Ca sa inmultesti mancarea poti sa adaugi apa in care au fiert cartofii si 1-2 lingurite de faina ca sa se formeze un sos mai gros.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii