autor:

Alinutza

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Mancare de ciuperci taraneasca

Autor: Alinutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alinutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 august 2009

Ingrediente
1 kg ciuperci, 3 cepe mari, 1 gogosar rosu mare, 1 cescuta ulei, 3 rosii, 1 lingura vegeta, 2 linguri pesmet, 1 legatura marar, 1 cescuta apa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

24 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se taie in patru cele mari si jumatati cele mici,ceapa se toaca marunt,gogosarul se taie cubuleteiar rosia juliene.Se calesc ceapa cu gogosarul apoi se adauga ciupercile.Cand incep sa-si lase zeama ciupercile se pune o lingura de vegeta si o cescuta apa.Cand a dat in clocot se pun rosiile apoi pesmetul.Se lasa pe foc pana scade dupa care se pune mararul tocat.Se poate servi cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Spanac la tigaie

Spanac la tigaie

Este o garnitura foarte simpla de facut, dar si foarte gustoasa. Se curata spanacul si se spala in

4 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Langos umplut cu cartofi

Langos umplut cu cartofi

Faina se amesteca cu o lgta sare si se face o groapa la mijloc. Drojdia se inmoaie in 4 lg apa calda

2 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

    Cred ca este tare buna dar...fara vegeta. De ce pui pesmet ? Ma primesti si pe mine la o portioara ?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

24 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 3 cepe mari
  • 1 gogosar rosu mare
  • 1 cescuta ulei
  • 3 rosii
  • 1 lingura vegeta
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legatura marar
  • 1 cescuta apa

Raporteaza reteta

Retete
de Alinutza
Rulada de porc cu spanac

Rulada de porc cu spanac

Spanacul se opareste si se scurge ,daca e congelat se pune direct in tigaia cu unt.Ceapa se taie

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chec cu jambon

Chec cu jambon

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile frecate separatapoi faina amestecata

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata Maryaly

Tort de ciocolata Maryaly

Crema se prepara astfel:se amesteca laptele cu cele 4 oua,4 linguri de faina,9 linguri de faina si

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi

Sidy (Chef de cuisine)

Cred ca este tare buna dar...fara vegeta. De ce pui pesmet ? Ma primesti si pe mine la o portioara ?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

23 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju