Ciupercile se spala si se taie in patru cele mari si jumatati cele mici,ceapa se toaca marunt,gogosarul se taie cubuleteiar rosia juliene.Se calesc ceapa cu gogosarul apoi se adauga ciupercile.Cand incep sa-si lase zeama ciupercile se pune o lingura de vegeta si o cescuta apa.Cand a dat in clocot se pun rosiile apoi pesmetul.Se lasa pe foc pana scade dupa care se pune mararul tocat.Se poate servi cu mamaliguta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii