Ciupercile se spala si se taie in patru cele mari si jumatati cele mici,ceapa se toaca marunt,gogosarul se taie cubuleteiar rosia juliene.Se calesc ceapa cu gogosarul apoi se adauga ciupercile.Cand incep sa-si lase zeama ciupercile se pune o lingura de vegeta si o cescuta apa.Cand a dat in clocot se pun rosiile apoi pesmetul.Se lasa pe foc pana scade dupa care se pune mararul tocat.Se poate servi cu mamaliguta.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii