autor:

Fara foto

» » Aperitive

Mancare de creier

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
sos alb, gros, cascaval, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un sos alb, gros, ca la ciulama, se pune creierul fiert taita cuburele, cascaval ras, samantana si se scade bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de creier" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Caltabos de porc cu ficat

Caltabos de porc cu ficat

Puneti la fiert ficatul in 2 litri de apa rece cu putina sare si cu albitura, aproximativ 20-25 minute,

17 voturi    5 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Rulada cu carne tocata si ciuperci

Rulada cu carne tocata si ciuperci

Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara, apoi se adauga faina si se amesteca continuu ca sa

58 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • sos alb
  • gros
  • cascaval
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Clatite cu carne de pui