autor:

Fara foto

» » Aperitive

Mancare de creier

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
sos alb, gros, cascaval, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un sos alb, gros, ca la ciulama, se pune creierul fiert taita cuburele, cascaval ras, samantana si se scade bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de creier" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
piftie din curcan

piftie din curcan

se spala carnita de curcan si se pune la fiert cu sate ,apa se pune decat sa acopera carnea o jumatate

7 voturi    2 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Trandafiri aperitiv din foietaj

Trandafiri aperitiv din foietaj

Pozele spun totul despre aceste rulouri rapide si foarte de efect. Se ia una bucata de aluat de foietaj

35 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • sos alb
  • gros
  • cascaval
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
piftie din carne de porc