speli si cureti ceapa si dovleceii,apoi toci ceapa si oparesti rosiile.intr-o cratita pui o lingura de ulei si calesti ceapa,dupa aceea adaugi rosiile curatate de coaja si taiate bucatelesi lasi sa fiarba.in timp ce fierbe,tai dovleceii ca pe cartofi pai.dupa ce i-ai taiat ii adaugi peste sosul format din rosii si ceapa,puicapacul si lasi sa fiarba 15 minute.cand dovleceii s-au inmuiat,pui smantana amestecata cu cele 2 linguri de faina,potrivesti gustul cu sare si piper si mai lasi sa fiarba cateva minute.cand este gata presari patrunjelul sau mararul tocat fin.POFTA BUNA!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii