In vasul aparatului Crock-Pot puneti ceapa tocata marunt, ardeiul gras tocat bucatele, morcovul in rondele subtiri si boabele de fasole scurse de zeama in care au fost conservate.
Adugati bulionul de rosii si turnati cam 200-250 ml apa. Adaugati un strop de sare si un fir de cimbru uscat.
Acoperiti vasul, setati aparatul Crock-Pot pe timpul de 3.30 si optiunea Low.
Seriviti mancarea de fasole cu patrunjel verde proaspat tocat si muraturi sau pepene murat.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii