Se pune apa la fiert, cand a dat intr-un clocot se adauga fasolea (spalata, curatata de codite si rupta bucatele)si se lasa sa fiarba pana este aproape gata.
Separat se prepara sosul.
Se caleste ceapa tocata marunt pana devine aurie, apoi se adauga bulionul si sucul de rosii.Se lasa un pic sa se caleasca, se adauga sarea si piperul, apoi se pune o cana din apa in care au fiert pastaile.
Cand a dat intr-un clocot se adauga pastaile si se mai lasa sa fiarba circa 15 minute.
La final se adauga mararul tocat marunt si dupa preferinte si usturoiul tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii