Se pune apa la fiert, cand a dat intr-un clocot se adauga fasolea (spalata, curatata de codite si rupta bucatele)si se lasa sa fiarba pana este aproape gata.
Separat se prepara sosul.
Se caleste ceapa tocata marunt pana devine aurie, apoi se adauga bulionul si sucul de rosii.Se lasa un pic sa se caleasca, se adauga sarea si piperul, apoi se pune o cana din apa in care au fiert pastaile.
Cand a dat intr-un clocot se adauga pastaile si se mai lasa sa fiarba circa 15 minute.
La final se adauga mararul tocat marunt si dupa preferinte si usturoiul tocat.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii