autor:

Doina  Varga

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Mancare de fasole verde

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2010

Ingrediente
500 g fasole verde galbena (congelata), 50 g ardei gras (congelat), 1 morcov, 1/4 pastarnac, 1 lingura ketchup, 2 cepe, 3 linguri ulei, verdeata tocata (uscata), sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

20 voturi

Mod de preparare

Curatati si spalati cepele, morcovul si pastarnacul. Tocati ceapa marunt, ardeiul gras si jumatate de morcov. Cealalta jumatate de morcov taiati-o feliute subtiri. Pastarnacul se taie in 3-4 bucati mai mari.
Puneti la calit in ulei morcovul, ceapa si ardeiul gras nu le prajiti, apoi adaugati fasolea verde (daca este nevoie taiati-o in bucati de 3-4 cm lungime) si un litru de apa. Lasati sa fiarba cam 20 minute la foc mic. Adaugati sare dupa gust, piper, ketchup si lasati sa mai fiarba la foc mic cu capac pana scade zeama, dar nu de tot.
Dregeti gustul, adaugati verdeata tocata, apoi puneti mancarica pe farfurii cu putin sos, 2-3 felii de morcov deasupra si pastarnac, pentru aspect. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE

MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE

Ceapa,morcovul,telina si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta.Se

87 voturi    19 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Se curata legumele si se taie cubulete, morcovii i-am dat pe razatoare si i-am pus pe foc la calit.Dupa

2 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    La fel o pregatesc si eu,am invatat de la mama mea.

  • Fara foto

    Camelia , 16 martie 2010

    Merge bine in post.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    simplu si gustos !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      Îmi place mult!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      f.bun!i-mi place fasolea verde!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Foarte buna! Ador fasolea verde!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Arata tare bine.

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      O bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

20 voturi

Ingrediente

  • 500 g fasole verde galbena (congelata)
  • 50 g ardei gras (congelat)
  • 1 morcov
  • 1/4 pastarnac
  • 1 lingura ketchup
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • verdeata tocata (uscata)
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

129 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

La fel o pregatesc si eu,am invatat de la mama mea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
MANCARICA DE CIUPERCI