Prima data se caleste ceapa, taiata marunt, peste care se adauga 3 linguri de ardei cu rosii (sau bulion si o jumatate de ardei gras maruntit.
Se scurge apa din borcanul de fasole verde pastai, dupa care restul continutului se adauga peste ceapa calita. Acum adaugam apa pana acoperim fasolea.
Se fierbe pana apa scade si se adauga sare si piper tocat. De asemenea se mai poate adauga si delikat.
Intr-un castron se pregateste rantas dintr-o lingura de faina si jumatate de ceasca de apa si se adauga peste fasolea verde scazuta. Se mai fierbe inca 5-10 minute pentru ca rantasul sa se faca bine dupa care se serveste cu marar deasupra.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii