Telina si prazul se taie rondele si se calesc putin in ulei cu sare apoi se adauga apa si faina de soia si se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape gata se adauga sucul de rosii si maslinele.Se mai fierb putin apoi se adauga mierea si se amesteca bine.La sfarsit se pune patrunjel tocat.
Se poate servi cu orez pt.a fi mai consistenta.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii