Telina si prazul se taie rondele si se calesc putin in ulei cu sare apoi se adauga apa si faina de soia si se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape gata se adauga sucul de rosii si maslinele.Se mai fierb putin apoi se adauga mierea si se amesteca bine.La sfarsit se pune patrunjel tocat.
Se poate servi cu orez pt.a fi mai consistenta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii