autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Mancare de mazare de post

Autor: abysor (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: abysor (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1 kg mazare( congelata din comert la punga de 1 kg), 2 cepe mijocii, sau una mare, 1 morcov, bulion- 1 lingura cu varf, knorr delikat, 1 l apa, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

36 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marut, se caleste in 50 ml ulei pana va devenii aurie, se adauga apa, se lasa sa dea intr-un clocot, dupa care se adauga mazarea, se adauga knorr delikat dupa gust, se taie morcovul rondele subtiri, se adauga in mazare, si se lasa sa fiarba circa 45 minute, in tot acest timp se mai amestreca din cand in cand, Se adauga bulionul, si se mai scade.
Se apreste si se adauga mararul taiat marunt.
Pofta buna
Se taie ceapa marut, se caleste in 50 ml ulei pana va devenii aurie, se adauga apa, se lasa sa dea intr-un clocot, dupa care se adauga mazarea, se ada
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare de post" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane

Vinete pane

Se curata vinetele de coaja si se taie pe lung in felii foarte subtiri de grosimea unei jumatati

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza de Bruxelles gratinata

Varza de Bruxelles gratinata

Daca folosim si piept de curcan sau de pui intai vom taia cuburi carnea si o rumenim impreuna cu

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Bun,bun...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

    • Fara foto

      HA HA , 02 martie 2010

      ESTE SCRIS IN RETETA DEJA...=))

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

      La mazare puteti adauga marar in loc de patrunjel.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

36 voturi

Ingrediente

  • 1 kg mazare( congelata din comert la punga de 1 kg)
  • 2 cepe mijocii
  • sau una mare
  • 1 morcov
  • bulion- 1 lingura cu varf
  • knorr delikat
  • 1 l apa
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de abysor
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Toate ingredientele se spala, se taie cubulete si de inabuse bine in 300 ml ulei, in care se adauga

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun...

Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Intr-un vas se amesteca cu un tel foarte bine apa minerala cu ulei pana devine un lichid alb, se adauga zahar amestecand din nou,coaja

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

-Mai întâi se pun la copt miezurile de nucă într-o tavă în cuptorul încins la 180 grade C pentru cca.

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje