autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Mancare de mazare de post

Autor: abysor (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: abysor (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1 kg mazare( congelata din comert la punga de 1 kg), 2 cepe mijocii, sau una mare, 1 morcov, bulion- 1 lingura cu varf, knorr delikat, 1 l apa, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

36 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marut, se caleste in 50 ml ulei pana va devenii aurie, se adauga apa, se lasa sa dea intr-un clocot, dupa care se adauga mazarea, se adauga knorr delikat dupa gust, se taie morcovul rondele subtiri, se adauga in mazare, si se lasa sa fiarba circa 45 minute, in tot acest timp se mai amestreca din cand in cand, Se adauga bulionul, si se mai scade.
Se apreste si se adauga mararul taiat marunt.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Fasole verde cu dovlecel si snitel vegetal

Fasole verde cu dovlecel si snitel vegetal

Ceapa se taie marunt si se caleste.Dovlecelul curatat se taie cubulete sau rondele si se pune peste

6 voturi    3 comentarii
40 min
Retete de post
Ciuperci pane de post

Ciuperci pane de post

Curatam ciupercile de pielita si le spalam, apoi le taiem pe jumatate(daca sunt micute le lasati

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Bun,bun...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

    • Fara foto

      HA HA , 02 martie 2010

      ESTE SCRIS IN RETETA DEJA...=))

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

      La mazare puteti adauga marar in loc de patrunjel.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

36 voturi

Ingrediente

  • 1 kg mazare( congelata din comert la punga de 1 kg)
  • 2 cepe mijocii
  • sau una mare
  • 1 morcov
  • bulion- 1 lingura cu varf
  • knorr delikat
  • 1 l apa
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de abysor
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Toate ingredientele se spala, se taie cubulete si de inabuse bine in 300 ml ulei, in care se adauga

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Briose cu ciocolata (GlutenFree)