autor:

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Mancare de mazare de post

Autor: abysor (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: abysor (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1 kg mazare( congelata din comert la punga de 1 kg), 2 cepe mijocii, sau una mare, 1 morcov, bulion- 1 lingura cu varf, knorr delikat, 1 l apa, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

37 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marut, se caleste in 50 ml ulei pana va devenii aurie, se adauga apa, se lasa sa dea intr-un clocot, dupa care se adauga mazarea, se adauga knorr delikat dupa gust, se taie morcovul rondele subtiri, se adauga in mazare, si se lasa sa fiarba circa 45 minute, in tot acest timp se mai amestreca din cand in cand, Se adauga bulionul, si se mai scade.
Se apreste si se adauga mararul taiat marunt.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa cu gem

Negresa cu gem

Am amestecat cu mixerul toate ingredientele. Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45

301 voturi    32 comentarii
1h
Retete de post
Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul

7 voturi    3 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Bun,bun...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

    • HA HA , 02 martie 2010

      ESTE SCRIS IN RETETA DEJA...=))

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

      La mazare puteti adauga marar in loc de patrunjel.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

37 voturi

Ingrediente

  • 1 kg mazare( congelata din comert la punga de 1 kg)
  • 2 cepe mijocii
  • sau una mare
  • 1 morcov
  • bulion- 1 lingura cu varf
  • knorr delikat
  • 1 l apa
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de abysor
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Toate ingredientele se spala, se taie cubulete si de inabuse bine in 300 ml ulei, in care se adauga

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Prajitura cu mere si gris (de post) Prajitura cu mere si gris (de post)

Este o reteta usor de preparat, rapida si delicioasa. Prajitura o putem numi si "Gustul copilariei", pentru ca ne bucuram

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Melcisori deliciosi cu legume Melcisori deliciosi cu legume

Se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.Compozitia rezultata se torna peste

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Mozaic