autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Mancare de mazare de post

Autor: abysor (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: abysor (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1 kg mazare( congelata din comert la punga de 1 kg), 2 cepe mijocii, sau una mare, 1 morcov, bulion- 1 lingura cu varf, knorr delikat, 1 l apa, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

36 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marut, se caleste in 50 ml ulei pana va devenii aurie, se adauga apa, se lasa sa dea intr-un clocot, dupa care se adauga mazarea, se adauga knorr delikat dupa gust, se taie morcovul rondele subtiri, se adauga in mazare, si se lasa sa fiarba circa 45 minute, in tot acest timp se mai amestreca din cand in cand, Se adauga bulionul, si se mai scade.
Se apreste si se adauga mararul taiat marunt.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Placinta cu mere si nuca (de post)

Placinta cu mere si nuca (de post)

Mai intai se pregateste aluatul pentru placinta, intr-un castron punem 600 gr faina, in mijloc punem

49 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Retete de post
Sfeclă coaptă cu sos scordolea

Sfeclă coaptă cu sos scordolea

Am blenduit painea stoarsa bine si cateii de usturoi, am amestecat cu nuca si usturoiul, am adaugat

7 voturi    7 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Bun,bun...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

    • Fara foto

      HA HA , 02 martie 2010

      ESTE SCRIS IN RETETA DEJA...=))

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

      La mazare puteti adauga marar in loc de patrunjel.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

36 voturi

Ingrediente

  • 1 kg mazare( congelata din comert la punga de 1 kg)
  • 2 cepe mijocii
  • sau una mare
  • 1 morcov
  • bulion- 1 lingura cu varf
  • knorr delikat
  • 1 l apa
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de abysor
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Toate ingredientele se spala, se taie cubulete si de inabuse bine in 300 ml ulei, in care se adauga

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

59 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Ciuperci cu usturoi-reteta de post Ciuperci cu usturoi-reteta de post

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei de masline pana cand devine aurie, se pun ciupercile crude taiate felii, se adauga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de post