Pasul 1:
Tocam marunt ceapa. Taiem morcovul in rondele subtiri. Taiem ardeiul in fasii. Tocam fin usturoiul.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o cratita in care punem uleiul. Adaugam ceapa, morcovul si ardeiul. Amestecam si calim timp de 3 minute.
Pasul 3:
Punem usturoiul si boia. Amestecam si calim timp de 1 minut.
Pasul 4:
Adaugam pasta de rosii. Amestecam si lasam totul sa fiarba 2 - 3 minute
Pasul 5:
Punem nautul si omogenizam. Punem apa cat sa acoperim toate legumele. Condimentam cu sare si piper macinat. Lasam mancarea sa fiarba acoperita cu un capac timp de 20-30 de minute.
Pasul 6:
Presaram deasupra patrunjelul tocat. Condimentam cu sare si piper, daca mai este nevoie. Gustam si inchidem aragazul.
Pasul 7:
Servim cald, in combinatie cu orez simplu.
Reteta video completa o gasiti la:
http://youtu.be/uY95iGqjYOg
POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii