Am pus prunele in apa cateva ore. Intr-o craticioara am caramelizat 4-5 linguri de zahar impreuna cu 2 linguri de ulei.
Luam cratita de pe foc si adaugam apa putin cate putin amestecand in continuu.
Punem din nou cratita pe foc.
Cand da in clocot adaugam prunele si lasam sa fiarba 30 de minute.
Amestecam amidonul cu 2 linguri de apa, apoi il adaugam peste prune. Adaugam si zaharul vanilat.
Daca dorim mancarea mai dulce mai adaugam zahar. Mai lasam sa fiarba 15-20 minute, apoi servim.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii