Se pun la inmuiat bucatile de soia . Dupa jumatate de ora se scot si se pun in oala.Peste ele se pun ceapa taiata pestisori,rosiile taiate felii subtiri,maslinele,uleiul, busuioc uscat, piper si sare dupa gust.Se toarna apa pana se acopera ingredientele si se da la fiert.Este gata cand apa scade aproape de tot.Spre final se adauga o lingura de bulion.Se poate servi simpla sau cu un aperitiv de cartofi natur sau piure.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii