autor:

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Mancare de somon cu ciuperci

Autor: liuba_g (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liuba_g (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
0,5 kg de ciuperci (champignon), 500 gr file somon congelat, 4-5 cepe mari, cativa catei de usturoi (dupa gust), ulei de masline, sare, piper, boia, rozmarin.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se taie nu foarte marunt, se decongeleaza somonul, se taie si el cubulete, se pun in tigaia sau wok-ul incins, cu ulei. Se adauga putina apa si se se calesc pana sunt aproape facute, se taie ceapa, se pune si ea in tigaie, se adauga usturoiul taiat marunt, de asemenea condimentele, dupa gust (sare, piper, boia si rozmarin). Se mai lasa 10 minute si gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de somon cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 0,5 kg de ciuperci (champignon)
  • 500 gr file somon congelat
  • 4-5 cepe mari
  • cativa catei de usturoi (dupa gust)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
  • rozmarin.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute de somn cu sos de patrunjel