autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Mancare de somon cu ciuperci

Autor: liuba_g (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liuba_g (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
0,5 kg de ciuperci (champignon), 500 gr file somon congelat, 4-5 cepe mari, cativa catei de usturoi (dupa gust), ulei de masline, sare, piper, boia, rozmarin.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se taie nu foarte marunt, se decongeleaza somonul, se taie si el cubulete, se pun in tigaia sau wok-ul incins, cu ulei. Se adauga putina apa si se se calesc pana sunt aproape facute, se taie ceapa, se pune si ea in tigaie, se adauga usturoiul taiat marunt, de asemenea condimentele, dupa gust (sare, piper, boia si rozmarin). Se mai lasa 10 minute si gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de somon cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de pastrav

Saramura de pastrav

Am copt pe plita ardei kapia, ardei gras si ardei iute iar pe gratar ceapa si rosiile . La sfarsit

0 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Snitele de peste

Snitele de peste

Tocam usturoiul, fileuri de ansoa, maslinele si patrunjelul. Ungeti fileuri de peste cu amestecul

9 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crap romanesc in folie de aluminiu