Se spala ciupercile, se taie nu foarte marunt, se decongeleaza somonul, se taie si el cubulete, se pun in tigaia sau wok-ul incins, cu ulei. Se adauga putina apa si se se calesc pana sunt aproape facute, se taie ceapa, se pune si ea in tigaie, se adauga usturoiul taiat marunt, de asemenea condimentele, dupa gust (sare, piper, boia si rozmarin). Se mai lasa 10 minute si gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii