Am spalat frunzulita cu frunzulita ca era plin de nisip si apoi pe rand l-am oparit in apa fiarta. A stat in apa fiarta cam 3-4 minute.L-am oparit pe rand ca a fost mult si nu aveam o oala atat de mare pentru tot. Dupa ce am terminat cu oparitul l-am lasat la scurs si apoi l-am tocat marunt.
Am curatat si tocat doua cepe potrivite.Le-am calit in putin ulei de masline si apoi am adaugat si spanacul. Peste ele am adaugat cam doua polonice de apa sa aiba si el in ce sa se fiarba. Am asezonat cu delikat si in 20 de minute a fost gata. Eu nu am mai pus si faina ca nu-mi place dar pentru cine il vrea mai legat poate sa desfaca o lingura de faina in putina apa. Nu am adaugat carne pentru ca l-am vrut ca si garnitura.
Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii