Mancare de spanac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Mancare de spanac

Ingrediente

  • 3 kg spanac (2 tufe)
  • 2 cepe potrivite
  • 1 cutiuta mica de bulion
  • 2 polonice din apa in care l-am oparit
  • 1 lingura faina
  • delikat

Mod de preparare

Am spalat frunzulita cu frunzulita ca era plin de nisip si apoi pe rand l-am oparit in apa fiarta. A stat in apa fiarta cam 3-4 minute.L-am oparit pe rand ca a fost mult si nu aveam o oala atat de mare pentru tot. Dupa ce am terminat cu oparitul l-am lasat la scurs si apoi l-am tocat marunt.

Am curatat si tocat doua cepe potrivite.Le-am calit in putin ulei de masline si apoi am adaugat si spanacul. Peste ele am adaugat cam doua polonice de apa sa aiba si el in ce sa se fiarba. Am asezonat cu delikat si in 20 de minute a fost gata. Eu nu am mai pus si faina ca nu-mi place dar pentru cine il vrea mai legat poate sa desfaca o lingura de faina in putina apa. Nu am adaugat carne pentru ca l-am vrut ca si garnitura.

Pofta mare!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni