autor:

Gabrielaolteanu

» » Retete de post

Mancare de spanac

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Ingrediente
3 kg spanac (2 tufe), 2 cepe potrivite, 1 cutiuta mica de bulion, 2 polonice din apa in care l-am oparit, 1 lingura faina, delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Am spalat frunzulita cu frunzulita ca era plin de nisip si apoi pe rand l-am oparit in apa fiarta. A stat in apa fiarta cam 3-4 minute.L-am oparit pe rand ca a fost mult si nu aveam o oala atat de mare pentru tot. Dupa ce am terminat cu oparitul l-am lasat la scurs si apoi l-am tocat marunt.

Am curatat si tocat doua cepe potrivite.Le-am calit in putin ulei de masline si apoi am adaugat si spanacul. Peste ele am adaugat cam doua polonice de apa sa aiba si el in ce sa se fiarba. Am asezonat cu delikat si in 20 de minute a fost gata. Eu nu am mai pus si faina ca nu-mi place dar pentru cine il vrea mai legat poate sa desfaca o lingura de faina in putina apa. Nu am adaugat carne pentru ca l-am vrut ca si garnitura.

Pofta mare!
Am spalat frunzulita cu frunzulita ca era plin de nisip si apoi pe rand l-am oparit in apa fiarta. A stat in apa fiarta cam 3-4 minute.L-am oparit pe
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Retete de post
Mancare de spanac

Mancare de spanac

Spanacul spalat se pune in apa clocotita cu sare, dupa vreo 10 minute se pune la scurs. Calim ceapa

2 voturi    0 comentarii
2h
Retete de post
Pilaf de orez cu gust de ciuperci

Pilaf de orez cu gust de ciuperci

Fierbem ciupercile in putina apa cu sare, condimente si o foaie de dafin. Taiem ardeii julien, ceapa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de post

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011

    Imi place mult spanacul, e foarte sanatos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 3 kg spanac (2 tufe)
  • 2 cepe potrivite
  • 1 cutiuta mica de bulion
  • 2 polonice din apa in care l-am oparit
  • 1 lingura faina
  • delikat

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Salata greceasca

Salata greceasca

Si super-complicata metoda de preparare : se taie legumele si branza cuburi apoi se amesteca. La

14 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive
Salata nicoise

Salata nicoise

Prezint doar poza. Din nou fara dressing la mine si din nou fiecare e liber sa mai aduca imbunatatiri.

3 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata de paste cu rosii uscate si busuioc

Salata de paste cu rosii uscate si busuioc

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet. Restul ingredientelor se mixeaza la robot pana

7 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Imi place mult spanacul, e foarte sanatos.

Adauga reteta
Retete

din Retete de post

Ciuperci cu sos de leurda Ciuperci cu sos de leurda

Se calesc ciupercile spalate sau curatate (daca e cazul), feliate, in ulei, impreuna cu ceapa si usturoiul tocat marunt; dupa ce a scazut

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii de post de la bloggeri
Negresa de post Negresa de post

In castron, se amesteca cu telul, uleiul cu zahar pana rezulta o solutie albicioasa, se adauga apa, faina cernuta cu praf de copt si

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri