autor:

Gabrielaolteanu

» » Retete de post

Mancare de spanac

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Ingrediente
3 kg spanac (2 tufe), 2 cepe potrivite, 1 cutiuta mica de bulion, 2 polonice din apa in care l-am oparit, 1 lingura faina, delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Am spalat frunzulita cu frunzulita ca era plin de nisip si apoi pe rand l-am oparit in apa fiarta. A stat in apa fiarta cam 3-4 minute.L-am oparit pe rand ca a fost mult si nu aveam o oala atat de mare pentru tot. Dupa ce am terminat cu oparitul l-am lasat la scurs si apoi l-am tocat marunt.

Am curatat si tocat doua cepe potrivite.Le-am calit in putin ulei de masline si apoi am adaugat si spanacul. Peste ele am adaugat cam doua polonice de apa sa aiba si el in ce sa se fiarba. Am asezonat cu delikat si in 20 de minute a fost gata. Eu nu am mai pus si faina ca nu-mi place dar pentru cine il vrea mai legat poate sa desfaca o lingura de faina in putina apa. Nu am adaugat carne pentru ca l-am vrut ca si garnitura.

Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Mancare de spanac

Mancare de spanac

Spanacul spalat se pune in apa clocotita cu sare, dupa vreo 10 minute se pune la scurs. Calim ceapa

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paine integrala din grau cu susan

Paine integrala din grau cu susan

Intr-un bol turnati apa pregatita, cubul de drojdie si 3-4 linguri de faina integrala. Amestecati

7 voturi    4 comentarii
2h 10 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011

    Imi place mult spanacul, e foarte sanatos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 3 kg spanac (2 tufe)
  • 2 cepe potrivite
  • 1 cutiuta mica de bulion
  • 2 polonice din apa in care l-am oparit
  • 1 lingura faina
  • delikat

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Imi place mult spanacul, e foarte sanatos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Micul dejun arab- 1.Hummus bel tahini-Pasta de naut( de post)