Se curăţă ţelina şi se taie felii rotunde care, la rândul lor, se taie în două. Se prăjesc în ulei, apoi se aşează în cratiţă. Se căleşte o ceapă tăiată mărunt, se pune un vârf de lingură de făină, se amestecă, se pune bulionul, sare, piper şi puţin zahăr. Se toarnă sosul în cratiţă peste ţelină,se adaugă măslinele. Se lasă să dea în fiert, apoi se pun în cuptor. Când mâncarea e bine scăzută, se aşează pe platou şi se presară pătrunjel fin tocat.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii