Se aleg urzicile si se spala f bine. Se pune ceapa taiata marunt la calit, apoi se adauga si morcovul dat pe razatoarea mica. Se adauga urzicile crude si se adauga sare si putina apa (3-4 linguri). Dupa ce au fiert bine urzicile se adauga faina desfacuta in putina apa.
Se pune totul in blender si rezulta o compozitie cremoasa in care se poatea gauga usturoi pisat sau se rade hrean deasupra.
Atentie! urzicile nu se fierb, se calesc impreuna cu ceapa si morcovul.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii